Slavnostní vyhlášení a předání pohárů proběhne 2.12.2023 v Kulturním domě ve Strání-Květná. Vstupné na tuto akci činí 300Kč/osoba, děti neplatí (do kategorie 85ccm) – jejich doprovod ano. V ceně vstupného je večeře (rauty). Na místě bude možno zakoupit pivo/limo/víno/káva/svařák/tvrdý alkohol/brambůrky/obložené mísy (sýry, uzeniny). Případné další občerstvení a alkohol přineste z domu sebou. K poslechu a tanci bude hrát kapela PARIS.

Vyhlašují se všechny kategorie. 50ccm do 12. místa, 65ccm do 10. místa, 85ccm a Ženy do 5. místa, všechny ostatní kategorie do 3. místa.

Prosíme všechny zájemce, kteří se plánují na akci dostavit, aby se přihlásili předem do 24.11.2023 na emailovou adresu: mxstrani@seznam.cz

Berte prosím přihlašování zodpovědně a v případě, že se přihlásíte a nebudete se moci akce zúčastnit, omluvte se prosím předem také na adresu mxstrani@seznam.cz. Počet účastníků je pro nás důležitý, abychom připravili dostatečný počet porcí jídla a nachystali stoly v sále. Zároveň prosíme všechny závodníky a jejich doprovody o věcné ceny do tradiční tomboly.

Program:

19:00 začátek akce – rauty budou již na místě, příjem cen do tomboly

20:30 Slavnostní vyhlášení – ve všech kategoriích budou oceněni první tři místa poháry + kategorie, které jsou zmíněný výše dostanou medaili i mimo první 3 místa.

22:00 Tombola

0:00 Plánovaný konec akce

Těšíme se na všechny závodníky, kteří mají zájem touto akcí zakončit sezónu.

P.S. Slušné chování sebou